Механичка заптивка

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Механичка заптивка, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Гума семеринзи - Oil seal 0005
  Oil seal 0005 : Гума семеринзи
  JIS стандард масло печат
  Апликации:авто, индустриска опрема, машини, земјоделски машини, или било која друга индустрија
  Гумени соединенија:НБР, VMQ, ACM, FPM/ФКМ
  RoHS и REACH согласност
  Ние го поздравуваме вашиот барање на соединение својства, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, стареењето отпор, ФДУ одделение, итн
  Сите димензии.Сите облици
  Варијации на бои:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, црна, бела, кафеава, и други
  Мала количина е во ред.Прилагодено пакување барање

 • Украсениот гумени печат - Oil seal 0007
  Oil seal 0007 : Украсениот гумени печат
  Стандард или не-стандард.Кориснички форми или димензии се добредојдени.
  Ние правиме делови во зависност од вашите потреби
  Широко се применуваат во различни различни индустрии, на пример, автомобили, мотоцикли, автобуси, камиони, индустриски машини, земјоделска опрема, итн
  Гумени соединенија:MVQ/VMQ, НБР/Буна-N, HNBR, EPDM, пероксид-излечи ЕП,SBR,IIR, ACM, CR/Неопренови, ФКМ/FPM, итн
  RoHS и REACH согласност
  Ние го поздравуваме вашиот барање на соединение својства, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, стареењето отпор, ФДУ одделение, итн
  Варијации на бои:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, црна, бела, кафеава, и други
  Мала количина е во ред.Прилагодено пакување барање

 • О прстен печат - O-ring 0005
  O-ring 0005 : О прстен печат
  За машини, индустриски апликации, автомобили, апарати за домаќинство, итн
  Материјал:VMQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи ЕП,SBR,IIR, ACM, Neoprene, FPM, флуорсиликонска, итн
  RoHS и REACH согласност
  Соединение својства на барање, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, озон отпор, ФДУ, АБС компатибилни, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии
  Било која боја:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова,црна, бела, кафеава, и друго
  Персонализација на пакување е прифатена.Ние произведуваме делови во зависност од вашите потреби

 • Гума X-прстен - X-ring 0003
  X-ring 0003 : Гума X-прстен
  За машини, индустриски апликации, автомобили, апарати за домаќинство, итн
  Материјал:VMQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи EPDM, ACM, Neoprene, FPM/ФКМ, итн
  RoHS и REACH согласност
  Соединение својства на барање, на пример:висок-температура отпор, ниски-температура отпор, стареењето отпор, ФДУ одделение, АБС компатибилни, итн
  Димензии:на барање на клиентите
  Варијации на бои:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, црна, бела, а други на барање

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Механичка заптивка

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano