Метал Дихтунзи

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Метал Дихтунзи, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Запечатување производи - C 0002
  C 0002 : Запечатување производи
  За сите видови на индустрии:индустриска опрема, машини, автомобили, камиони, автобуси, апарати за домаќинство, итн
  Материјал:MVQ/VMQ, НБР/Буна-N, HNBR, EPDM, пероксид-излечи ЕП, ACM, CR/Неопренови, ФКМ/FPM, итн
  RoHS и REACH согласност
  Ние го поздравуваме вашиот потребните спецификации на сложена својства, на пример:висока или ниска температура отпор, атмосферски отпор, стареењето отпор, масло и гориво отпор, отпорна на растворувачи, озон отпор, ФДА одделение, АБС компатибилни, итн
  Која било димензија.Сите облици и големини
  Варијации на бои:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, црна, бела, кафеава, или било која друга боја
  Мала количина е прифатена.Прилагодени специјални пакување ред.Имајте на ум во вашето пребарување

 • Гума метал сврзување - Metal bonded 0001
  Metal bonded 0001 : Гума метал сврзување
  За машини, индустриска опрема, автомобили, апарати за домаќинство, итн.Широко се користат во различни индустрии
  Секое соединение:MVQ, NBR, SBR, HNBR, EPDM, EPDM пероксид-излечи, АЦМ, Neoprene, Viton, итн
  Во согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, озон отпор, ФДА одделение, АБС компатибилни, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии
  Боја:било која боја.Црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, или по барање на клиентите
  Мала количина е прифатена
  Контактното пакување:пластични кеси.Надворешното пакување:картони
  Одличен квалитет и услуга.Ние произведуваме делови во зависност од вашите потреби

 • Гума метал заптивка - Metal bonded 0002
  Metal bonded 0002 : Гума метал заптивка
  Општи индустриски апликации, земјоделски машини, автомобили, мотоцикли, итн
  Материјал:MVQ/VMQ, нитрилна Буна-N, sbr, HNBR, EPDM, EPDM пероксид-излечи, АЦМ, CR, ФКМ/FPM, итн
  RoHS и REACH согласност
  Барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, растворувачи отпор, атмосферски отпор, стареењето отпор, ФДУ одделение, АБС компатибилни, итн
  Димензија:која било димензија.Сите облици и големини
  Варијации на бои:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и други
  Барање за специјални пакување спецификации е прифатена.Имајте на ум во вашето пребарување

 • Сплотени запечатување мијалник - Washer 0005
  Washer 0005 : Сплотени запечатување мијалник
  Широко се користат во сите видови на индустрии.Општи индустриски апликации, авто, машини, итн
  Материјал:MVQ/VMQ, NBR, SBR, HNBR, EPDM, EPDM пероксид-излечи, ACM, chloroprene, ФКМ/FPM, итн
  Согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, стареењето отпор, озон отпор, отпорна на растворувачи, ФДУ, ABS компатибилни, итн
  Стандард, не-стандард, или кориснички спецификации на сите облици и големини
  Било која боја.Црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, или по барање на клиентите

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Метал Дихтунзи

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano