Гума Храна Одделение

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Гума Храна Одделение, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Прилагодено гумени печати - FDA 0001
  FDA 0001 : Прилагодено гумени печати
  За општа храна и пијалаци апликации, домашни апарати, итн
  Сложените:Силиконски ФДА одделение, EPDM ФДА одделение, ФКМ ФДА градус се.Сите compunds
  Согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е прифатена, на пример:висока или ниска температура отпор, атмосферски отпор, стареењето отпор, итн
  Димензии:која било димензија на барање на клиентите
  Варијации на бои:црна, бела, транспарентна, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Мала количина е во ред.Прилагодено пакување е добредојден

 • ФДА печат - FDA 0002
  FDA 0002 : ФДА печат
  За хигиенско или стерилен апликации, и др
  Материјал:MVQ ФДА одделение, EPDM ФДА одделение, Viton ФДА одделение, или било која друга соединение
  RoHS и REACH согласност
  Посебно барање е добредојден:висока или ниска температура отпор, стареењето отпор, атмосферски отпор, итн
  Сите димензии:во согласност со клиенти спецификации
  Било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Контактното пакување:пластични кеси.Надворешното пакување:тетрапак.Специјални пакување барање.Имајте на ум во вашето пребарување

 • ФДА заптивки - FDA 0003
  FDA 0003 : ФДА заптивки
  Храна одделение гума печат за различни индустрии, на пример, хигиенски и асептички апликации
  Материјал:VMQ/MVQ ФДА одделение, ЕП пероксид-излечи ФДА одделение, FPM/ФКМ ФДА одделение, итн.Сите соединенија
  RoHS и REACH согласност
  Посебно барање е добредојден:висока или ниска температура отпор, ABS компатибилни, стареењето отпор, атмосферски отпор, итн
  Која било димензија.Сите облици и големини
  Варијации на бои:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и други
  Исклучителен квалитет и услуга.Брза испорака
  Ние произведуваме делови во зависност од вашите потреби

 • ФДА гума - FDA 0004
  FDA 0004 : ФДА гума
  Храна одделение гума печат за различни индустрии
  Материјал:VMQ/MVQ ФДА одделение, ЕП пероксид-излечи ФДА одделение, FPM/ФКМ ФДА одделение, или било која друга соединение
  RoHS и REACH согласност
  Посебно барање е добредојден:висока или ниска температура отпор, ABS компатибилни, стареењето отпор, атмосферски отпор, итн
  Која било димензија.Сите облици и големини
  Било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и други
  Мала количина е прифатена
  Прилагодени специјални пакување барање
  Ние произведуваме делови во зависност од вашите потреби

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Гума Храна Одделение

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano