Гумени дихтунзи

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Гумени дихтунзи, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Гумена заптивка заптивки - Watch 0001
  Watch 0001 : Гумена заптивка заптивки
  Инсталирани во часовници
  Секое соединение:Силикон, НБР, HNBR, EPDM, ФКМ/FPM, FMVQ, итн
  Во согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, озон отпор, ФДА одделение, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии.Сите облици и големини
  Боја:било која боја.Црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, или по барање на клиентите
  Контактното пакување:пластична кеса.Надворешното пакување:картони.Специјални пакување барање е добредојден

 • Силиконски гумена заптивка - Gasket 0001
  Gasket 0001 : Силиконски гумена заптивка
  За машини, индустриски апликации, земјоделска опрема, авто индустрија, домашни апарати, итн
  Секое соединение:Силиконски, NBR, SBR, HNBR, EPDM, АЦМ, CR, ФКМ, итн
  Согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, ФДУ, итн
  Димензии:според барањата на клиентот
  Варијации на бои:сите бои.Црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Мала количина е прифатена.Прилагодено пакување ред.Ве молиме имајте во вашиот пакување спецификации во вашето пребарување

 • Силиконски гумени дихтунзи - Gasket 0002
  Gasket 0002 : Силиконски гумени дихтунзи
  За машини, индустриска опрема, автомобили, апарати за домаќинство, итн
  Секое соединение:MVQ, NBR, SBR, HNBR, EPDM пероксид-излечи, АЦМ, Neoprene, Viton, итн
  Во согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, озон отпор, ФДА одделение, АБС компатибилни, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии.Сите облици и големини
  Боја:било која боја.Црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, или по барање на клиентите
  Контактното пакување:пластична кеса.Надворешното пакување:картони

 • Seoprene гумена заптивка - Gasket 0003
  Gasket 0003 : Seoprene гумена заптивка
  Широко се користи во сите видови на индустрии
  Материјал:VMQ, NBR, SBR, HNBR, EPDM пероксид-излечи, ACM, chloroprene, FPM, итн
  Во согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, растворувачи отпор, стареењето отпор, озон отпор, ФДА одделение, АБС компатибилни, итн
  Секое различен облик и големина
  Варијации на бои:било која боја.Црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, или по барање на клиентите
  Мала количина е добредојден

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Гумени дихтунзи

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano