Гума Внеси

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Гума Внеси, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Пеперутка вентилите седишта - Butterfly 0004
  Butterfly 0004 : Пеперутка вентилите седишта
  За машини, општи индустриски апликации, автомобилската индустрија, итн
  Секое соединение:MVQ/VMQ, НБР/Буна-N, EPDM, пероксид-излечи ЕП, CR/Chloroprene, ФКМ/FPM, итн
  Согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е прифатена, на пример:висока или ниска температура отпор, ФДУ, масло и гориво отпор, растворувачи отпор, атмосферски отпор, стареењето отпор, итн
  Димензија:која било димензија на барање на клиентите
  Варијации на бои:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, транспарентни.Било која боја
  Мала количина е во ред.Прилагодено специјални пакување е прифатена
  Супериорен квалитет и услуга.Брза испорака
  Ние правиме делови во зависност од вашите потреби и да се обезбеди најдобри решенија

 • Гумена заптивка производи - C 0003
  C 0003 : Гумена заптивка производи
  За сите видови на индустрии:индустриска опрема, машини, автомобили, камиони, автобуси, апарати за домаќинство, итн
  Материјал:MVQ/VMQ, НБР/Нитрилна, SBR, IIR, HNBR, EPDM, пероксид-излечи ЕП, ACM, CR/Неопренови, ФКМ/FPM, итн
  RoHS и REACH согласност
  Ние го поздравуваме вашиот потребните спецификации на сложена својства, на пример:висока или ниска температура отпор, атмосферски отпор, стареењето отпор, масло и гориво отпор, отпорна на растворувачи, озон отпор, ФДА одделение, АБС компатибилни, итн
  Која било димензија.Сите облици и големини
  Варијации на бои:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, црна, бела, кафеава.Сите бои
  Мала количина е прифатена.Прилагодени специјални пакување ред.Одличен квалитет и услуга

 • Гума инсерти - Precision O-ring 0001
  Precision O-ring 0001 : Гума инсерти
  За часовници
  Секое соединение:MVQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи EPDM, Viton, флуорсиликонска, итн
  RoHS и REACH согласност
  Пресек (CS) е еднаква на или над0.3mm
  Обичај прави за различни димензии
  Варијации на бои:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава,црна, бела, и друго
  Прилагодени специјални пакување ред.Ве молиме наведете во вашето пребарување
  Одличен квалитет

 • Хидраулични Овен заптивки - X-ring 0004
  X-ring 0004 : Хидраулични Овен заптивки
  За машини, индустриски апликации, автомобили, апарати за домаќинство, итн
  Секое соединение:MVQ/VMQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи ЕП, IIR, sbr, ACM, Neoprene, Viton, итн
  RoHS и REACH согласност
  Соединение својства на барање, на пример:нафта и гориво отпор, атмосферски отпор, озон отпор, ФДА одделение, АБС компатибилни, итн
  Димензии:на барање на клиентите.Сите големини
  Варијации на бои:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, црна, бела, а други на барање

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Гума Внеси

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano