Гумени О прстен

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Гумени О прстен, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • AS-568 О-прстен - AS-568
  AS-568 : AS-568 О-прстен
  За машини, индустриска опрема, автомобили, апарати за дома, итн
  Сложените:ФКМ, FPM, Viton
  Посебно барање е добредојден, на пример:ниска-температура отпор, ФДУ, итн
  Било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Контактното пакување:пластични кеси.Надворешното пакување:картонска кутија.
  Мала количина е прифатена

 • Гума О прстени - Precision O-ring 0002
  Precision O-ring 0002 : Гума О прстени
  За часовници
  Материјал:Силикон, НБР, HNBR, EPDM, ФКМ/FPM, FMVQ, итн
  Пресек (CS) од0.3mm
  Прилагодено-моделирани за различни димензии
  Варијации на бои:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго

 • О прстени - O-ring 0001
  O-ring 0001 : О прстени
  За машини, индустриска опрема, автомобили, апарати за дома, итн
  Секое соединение:Силиконски, NBR, SBR, HNBR, EPDM, АЦМ, CR, ФКМ, FMVQ, итн
  Посебно барање е добредојден, на пример:висок-температура отпор, ниски-температура отпор, ФДУ, ABS компатибилни, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии
  Било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Контактното пакување:пластични кеси.Надворешното пакување:картони

 • О прстени печат - O-ring 0004
  O-ring 0004 : О прстени печат
  За хидраулични и пневматски апликации
  Секое соединение:MVQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи ЕП, ACM, Neoprene, Viton, флуорсиликонска, итн
  RoHS и REACH согласност
  Ние го поздравуваме вашето барање за соединение својства, на пример:висока или ниска температура отпор, атмосферски отпор, ФДУ одделение, компатибилност со ABS, итн
  Димензии:на барање на клиентите
  Варијации на бои:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, црна, бела, кафеава, и други по барање
  Супериорен квалитет и услуга.Брза испорака

 • О прстени заптивки - O-ring 0006
  O-ring 0006 : О прстени заптивки
  Пневматски и хидраулични апликации
  Материјал:VMQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи ЕП,SBR,IIR, ACM, Neoprene, FPM, флуорсиликонска, итн
  RoHS и REACH согласност
  Соединение својства на барање, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, озон отпор, ФДУ, АБС компатибилни, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии.Сите големини
  Било која боја:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова,црна, бела, кафеава, и друго
  Персонализација на пакување е прифатена.Ние произведуваме делови во зависност од вашите потреби

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Гумени О прстен

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano