Гумени делови

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Гумени делови, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Гума Белоу - Boot 0001
  Boot 0001 : Гума Белоу
  За машини, индустриски апликации, автомобили, домашни апарати, греење и клима апликации, храна и пијалаци апликации, и др
  Секое соединение:Силиконски, NBR, SBR, EPDM, IIR, CR, ФКМ, итн
  Согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, стареењето отпор, ФДУ одделение, итн
  Димензии:според барањата на клиентот
  Варијации на бои:сите бои.Црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго

 • Пеперутка вентилите заптивки - Butterfly 0001
  Butterfly 0001 : Пеперутка вентилите заптивки
  За машини, индустриска опрема, автомобили, итн
  Секое соединение:Силиконски, NBR, EPDM, CR, ФКМ, итн
  RoHS и REACH согласност
  Посебно барање е добредојден, на пример:висок-температура отпор, ниски-температура отпор, ФДУ, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии
  Било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Прилагодено пакување е во ред
  Супериорен квалитет

 • Гумени прав подигање - Boot 0003
  Boot 0003 : Гумени прав подигање
  За машини, индустриска опрема, автомобили и мотоцикли, апарати за домаќинство, млечни и ФДУ апликации, и др
  Гумени соединенија:MVQ, Буна-N, sbr, ЕП, бутил, chloroprene, флуоројаглеродна, итн
  RoHS и REACH согласност
  Посебно барање е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, стареењето отпор, ФДУ, итн
  Секое димензија на барање на клиентите
  Било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Контактното пакување:пластични кеси.Надворешното пакување:картони.Ние, исто така, се прилагодени специјални пакување барање

 • Пеперутка вентил седиште - Butterfly 0002
  Butterfly 0002 : Пеперутка вентил седиште
  За машини, индустриски апликации, автомобили и др
  Секое соединение:MVQ, нитрилна, EPDM, пероксид-излечи ЕП, Neoprene, Viton, итн
  Согласност со RoHS и REACH
  Ние го поздравуваме посебно барање на соединение својства, на пример:висок-температура отпор, ниски-температура отпор, отпорни на растворувачи, масло и гориво отпор, ФДА одделение, итн
  Обичај прави за различни димензии
  Варијации на бои:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Мала количина е прифатена

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Гумени делови

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano