Гумени прстени

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Гумени прстени, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Гумени запечатување заптивка - Hydraulic X-ring 0001
  Hydraulic X-ring 0001 : Гумени запечатување заптивка
  Хидраулични апликации
  Секое соединение:VMQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи EPDM, ACM, Neoprene, Viton, итн
  RoHS и REACH согласност
  Посебно барање е добредојден, на пример:висок-температура отпор, ниски-температура отпор, растворувачи отпор, атмосферски отпор, ФДУ, ABS компатибилни, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии
  Било која боја:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, црна, бела, кафеава, и друго
  Пакување:внатрешен-пластични кеси;надворешниот-картони

 • Хидраулични прстен - Hydraulic X-ring 0002
  Hydraulic X-ring 0002 : Хидраулични прстен
  Хидраулични апликации
  Секое соединение:MVQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи EPDM, IIR, sbr, ACM, Neoprene, ФКМ/FPM, итн
  RoHS и REACH согласност
  Ние го поздравуваме вашиот барање на соединение својства, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, ФДУ одделение, АБС компатибилни, итн
  Димензии:Според барањата на клиентот
  Било која боја:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, црна, бела, кафеава, и друго
  Одличен квалитет и услуга.Брза испорака

 • Гумени прстен заптивки - O-ring 0003
  O-ring 0003 : Гумени прстен заптивки
  За машини, индустриска опрема, земјоделски машини, автомобили, камиони, автобуси, генерален храна и пијалаци апликации, домашни апарати, итн
  Секое соединение:MVQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи EPDM, ACM, Neoprene, Viton, флуорсиликонска, итн
  RoHS и REACH согласност
  Соединение својства на барање, на пример:висок-температура отпор, ниски-температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, ФДУ, ABS компатибилни, итн
  Обичај прави за различни димензии.Сите големини се добредојдени
  Варијации на бои:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова,црна, бела, кафеава, и друго

 • X-прстен печат - X-ring 0001
  X-ring 0001 : X-прстен печат
  За машини, индустриска опрема, автомобили, апарати за дома, итн
  Секое соединение:Силикон, НБР, HNBR, EPDM, АЦМ, CR, ФКМ, итн
  RoHS и REACH согласност
  Посебно барање е добредојден, на пример:високи или lowtemperature отпор, ФДА одделение, компатибилност со ABS, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии
  Било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Супериорен квалитет и услуга

 • X-прстен заптивки - X-ring 0002
  X-ring 0002 : X-прстен заптивки
  За машини, индустриска опрема, автомобили, апарати за дома, итн
  Секое соединение:MVQ, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи EPDM, ACM, Neoprene, Viton, итн
  RoHS и REACH согласност
  Соединение својства на барање, на пример:висок-температура отпор, ниски-температура отпор, масло и гориво отпор, растворувач отпор, ФДУ, АБС компатибилни, итн
  Обичај прави за различни димензии
  Било која боја:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, црна, бела и друго
  Контактното пакување:пластични кеси.Надворешното пакување:картони.Прилагодено специјално пакување е прифатена.Ве молиме наведете во вашето пребарување

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Гумени прстени

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano