Гумени заптивки

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Гумени заптивки, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Пеперутка вентилите печат - Butterfly 0003
  Butterfly 0003 : Пеперутка вентилите печат
  За машини, индустриски апликации, автомобили и др
  Секое соединение:VMQ, Буна-N, EPDM, пероксид-излечи ЕП, chloroprene, FPM, итн
  Согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е прифатена, на пример:висок-температура отпор, ниски-температура отпор, ФДУ, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, стареењето отпор, итн
  Димензија:која било димензија на барање на клиентите
  Варијации на бои:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Мала количина е во ред.Прилагодено специјални пакување е прифатена.Ве молиме наведете вашите потреби во истрагата

 • Гума масло печат - Oil seal 0002
  Oil seal 0002 : Гума масло печат
  Масло печат за да се спречи прашина
  Секое соединение:Силикон, нитрилна, HNBR, EPDM, пероксид-излечи ЕП, ACM, Neoprene, ФКМ/FPM, итн
  RoHS и REACH согласност
  Ние го поздравуваме вашето барање за соединение својства, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, стареењето отпор, ФДУ одделение, итн
  Која било димензија:на барање на клиентите.Сите облици и големини
  Било која боја:сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, црна, бела, кафеава, и други по барање
  Мала количина е прифатена.Прилагодени специјални пакување ред
  Одлична услуга и квалитет

 • O-прстен - O-ring 0002
  O-ring 0002 : O-прстен
  Хидраулични и пневматски апликации
  Секое соединение:Силикон, НБР, HNBR, EPDM, АЦМ, CR, ФКМ, FMVQ, итн
  Посебно барање е добредојден, на пример:висок-температура отпор, ниски-температура отпор, ФДУ, ABS компатибилни, итн
  Прилагодено-моделирани за различни димензии
  Било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Прилагодено пакување е прифатена
  Ние произведуваме делови во зависност од вашите потреби

 • Гумена заптивка печат - Watch 0002
  Watch 0002 : Гумена заптивка печат
  За часовници да се спречи вода
  Материјал:MVQ/VMQ, нитрилна, HNBR, EPDM, EPDM пероксид-излечи, Viton, флуорсиликонска, итн
  RoHS и постигнување усогласеност
  Посебно барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, атмосферски отпор, озон отпор, стареењето отпор, ФДУ одделение, итн
  Обичај прави за различни димензии.Сите облици и големини
  Било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, и друго
  Супериорен квалитет и услуга
  Ние правиме делови во зависност од вашите потреби

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Гумени заптивки

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano