Гума за перење

EXECUTIVE ENTERPRISE CO., LTD. специјализирана за производство, снабдување и извоз Гума за перење, со една фабрика во Taiwan. Тоа отсекогаш бил нашиот фокус за производство на најдобрите производи и да ги дава на време со внимателен услуга по продажбата. Нашите иновативен дух ни овозможува да остане еден чекор понапред од нашите конкуренти со обезбедување на најширокиот спектар производи. Прашањата од глобалната големо, дистрибутери, купувачи, агенти и OEM / ODM се добредојдени.
 • Гума метал мијалник - Washer 0001
  Washer 0001 : Гума метал мијалник
  Супериорен квалитет.Широко се користи во различни индустрии
  Секое соединение:MVQ, NBR, SBR, HNBR, EPDM пероксид-излечи, АЦМ, Neoprene, Viton, итн
  Во согласност со RoHS и REACH
  Барање на соединение својства е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, озон отпор, ФДА одделение, АБС компатибилни, итн
  Стандард, не-стандард, или кориснички спецификации
  Било која боја.Црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, или по барање на клиентите
  Ние произведуваме делови во зависност од вашите потреби

 • Метал мијалник - Washer 0002
  Washer 0002 : Метал мијалник
  Супериорен квалитет.За машини, индустриска опрема, земјоделски машини, автомобили, мотоцикли, итн
  Секое соединение:Силикон, нитрилна, SBR, HNBR, EPDM, ЕП пероксид-излечи, АЦМ, CR, ФКМ, итн
  Во согласност со RoHS и REACH
  Посебно барање е добредојден, на пример:висока или ниска температура отпор, масло и гориво отпор, атмосферски отпор, озон отпор, стареењето отпор, ФДУ, компатибилност со ABS, итн
  Стандард, не-стандард, или кориснички спецификации
  Било која боја.Црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, или по барање на клиентите

 • Метални капси - Washer 0003
  Washer 0003 : Метални капси
  Одличен квалитет и услуга.Апликации:индустриска опрема, земјоделски машини, автомобили, автобуси, камиони, моторцикли, итн
  ГМ 500, ГМ 1000, ГМ 2000 серија, итн или кориснички спецификации
  Достапни во секое соединение:VMQ, Буна-N, HNBR, EPDM, ЕП пероксид-излечи, АЦМ, CR, ФКМ, итн
  Во согласност со RoHS и REACH
  Посебно барање на соединение својства е добредојден, на пример:отпорни на високи или ниски температури, отпорна на масло и гориво, атмосферски отпор, озон отпор, стареењето отпор, ФДУ одделение, компатибилност со ABS, итн
  На располагање во било која боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, жолта, портокалова, виолетова, кафеава, итн

 • Сплотени запечатување подлошки - Washer 0004
  Washer 0004 : Сплотени запечатување подлошки
  За индустриска опрема, земјоделски машини, автомобили, автобуси, камиони, моторцикли, итн
  ГМ 500, ГМ 1000, ГМ 2000 серија, итн или кориснички спецификации
  Минимум цел количество (MOQ):5000 парчиња
  Достапни во секое соединение:Силикон, НБР, HNBR, EPDM, ЕП пероксид-излечи, ACM, chloroprene, FPM, итн
  Во согласност со RoHS и REACH
  Посебно барање на соединение својства е добредојден, на пример:отпорни на високи или ниски температури, отпорна на масло и гориво, атмосферски отпор, озон отпор, стареењето отпор, ФДУ одделение, итн
  Боја:црна, бела, сина, зелена, црвена, портокалова, виолетова, кафеава, итн
  Контактното пакување:пластични кеси.Надворешното пакување:картони.Прилагодено пакување е во ред.Ве молиме наведете во вашето пребарување

Нашата тајна на успехот е политика нашиот менаџмент на се почитуваат на деловната етика во кои се занимаваат со клиентите. Ве уверуваме на за време на испорака од најдобрите

Гума за перење

поддржани од страна на поттикна и внимателен услуга по продажбата.
Italian, Italiano